Avantatges de treballar amb productes de temporada

calçotada

«Compra menys, escull bé, fes-ho durar.»

Vivienne Westwood

Creiem en aprofitar allò que ens ofereix la terra segons l’època de l’any, ser conscients del nostre consum dia a dia i evitant llençar menjar. És per això treballem amb pagesos i comerços de proximitat. Alguns dels nostres productes poden variar depenent de l’època de l’any en què ens trobem, adaptant la nostra oferta culinària a la temporada.

PRIMAVERA: pèsols, faves, maduixes
ESTIU: tomàquet, cogombre, albergínia
TARDOR: bolets, moniatos, carbassa
HIVERN: calçots, carxofes

Cuina amb productes de temporada

El nostre preferit? Els calçots! Esperem amb ganes que arribi l’hivern, el nostre punt fort. Tindrem la brasa preparada i ben encesa per preparar-vos aquest plat tradicional català envoltats de caliu i un ambient familiar.

Així doncs, els clars avantatges que ens ofereix la nostra metodologia de treball són:

· Valorar més els plats segons la temporada, ja que no podem menjar de tot durant tot l’any. Una idea que no prenem com un problema sinó com una manera de diferenciar-nos i destacar els nostres plats forts.

· La sostenibilitat, sent conscients de la importància de deixar la menor petjada possible al planeta treballant amb matèria prima de pagesos i comerciants locals.

· Ser eficients en la nostra cuina, els ingredients vénen determinats pel mes de l’any i som nosaltres els qui ens adaptem a ells.

· Productes KM0, relacionat amb els aspectes anteriors, sent fidels el nostre estil de cuina tradicional i de proximitat.

Aqui teniu un plat d’hivern per picar, senzill i boníssim: carxofetes fregides acompanyades amb la nostra salsa romesco casolana, de la terra al plat!

Carxofes: abans i després

Publicado por Cal Turu

Braseria de Vilassar de Dalt especialitzada en carns a la brasa i arrossos, la nostra és una cuina per gaudir en família i amics. Sabors tradicionals de la cuina catalana, menús diaris, vermuts a la terrasseta, opcions vegetarianes, reserves per a grups, pàrking propi... us esperem!

A %d blogueros les gusta esto: