Natura a Cal Turu Braseria

terraza

«La natura es complau amb la simplicitat.»

Isaac Newton
flors de tardor a Cal Turu
Detall de la terrassa a Cal Turu Braseria

Tenint cura del nostre voltant generem una atmosfera agradable per a tots. Vosaltres gaudiu de la terrassa, el solet… fent que nosaltres tinguem un ambient de treball immillorable! Confiem el manteniment de la nostra terrassa als amics i professionals de Trèvol Jardins.

A més, tenim l’oportunitat de poder plantar i cuidar les nostres pròpies plantes aromàtiques i algunes espècies.

Restaurant amb terrassa a Vilassar de Dalt

Quan ens visiteu a Cal Turu Braseria podreu observar que també tenim cura de dos arbres amb un significat molt especial: dues oliveres. Solem pensar en elles com a arbres amb molta història, llarga vida i troncs robustos. Són un exemple a seguir per a nosaltres, ja que tot just estan creixent, igual que el nostre projecte gastronòmic nascut a finals del 2017.

Lollo-Caffe-Cal-Turu
gaudiu d’un bon Lollo Caffè a la nostra terrassa

Publicado por Cal Turu

Braseria de Vilassar de Dalt especialitzada en carns a la brasa i arrossos, la nostra és una cuina per gaudir en família i amics. Sabors tradicionals de la cuina catalana, menús diaris, vermuts a la terrasseta, opcions vegetarianes, reserves per a grups, pàrking propi... us esperem!

A %d blogueros les gusta esto: