El millor pa torrat del Maresme el trobareu a Vilassar de Dalt

llesques-pa

«Bon pa i von vi i faràs bon camí.»

Dita popular
pa-amb-tomaquet
Pa torrat amb tomàquet a Cal Turu Braseria

Si poguéssiu sentir l’olor de pa recent fet a través de la pantalla… A Cal Turu confiem en els professionals locals, un forn de llenya que fa generacions que treballa al poble. Trobem que el pa torrat és bàsic a taula per a totes les cases, per això la família del Forn Cal Mosso és qui ens el serveix cada dia.

Pa torrat del Maresme

Ens encanta poder treballar amb un comerç al poble que porta més de 150 anys en actiu, fent bona feina i renovant-se any rere any. És una manera de continuar promovent el comerç local i el producte de proximitat i alta qualitat, aspectes que, com sabeu, són els que ens defineixen a Cal Turu.

Torrades al Maresme

Els vespres d’estiu podeu descobrir el pa presentat d’una altra manera: les nostres torrades! Quan ja hi ha aquell clima càlid i agradable amb el sol baix, a la terrasseta, fent un berenar-sopar amb una cerveseta fresca a la mà. Sabeu de què parlem, oi? Doncs us esperem a les nits del cap de setmana quan arribi el bon temps!

Tenim el millor pa de pagès català

Gaudir d’unes llesques de pa de pagès fet en un forn de llenya costa cada vegada més. Ens encanta la bona feina de Cal Mosso comprovant que quan veniu i tasteu el seu pa, vulgueu repetir. És bona senyal que costi esperar que arribi el plat mentre ja assaboriu una llesca de pa. Els caps de setmana el torrem a la brasa perquè el tingueu ben cruixent i a punt per sucar-lo amb tomàquet.

Publicado por Cal Turu

Braseria de Vilassar de Dalt especialitzada en carns a la brasa i arrossos, la nostra és una cuina per gaudir en família i amics. Sabors tradicionals de la cuina catalana, menús diaris, vermuts a la terrasseta, opcions vegetarianes, reserves per a grups, pàrking propi... us esperem!

A %d blogueros les gusta esto: